SALTVEN stopt.

Na meer dan anderhalf jaar draaien moeten we helaas concluderen dat de kosten niet tegen de baten opwegen en we SALTVEN niet kunnen voortzetten. We zijn er trots op dat we met een oplossing waarmee we in eerste instantie één plek konden ondersteunen meerdere plekken hebben kunnen helpen, én op elke euro die we hebben opgehaald ten behoeve van alternatieve podia.

Gelukkig is er nu meer mogelijk dan in 2020 en wij hebben er vertrouwen in dat je de weg terug gaan vinden naar je favoriete plek, iedereen smacht naar een stukje cultuur.

Je kan je favoriete plek nog steeds steunen tot 28 december 2021, waarna de website offline zal gaan. Uiteraard blijven we daarna nog even bereikbaar voor het beantwoorden van vragen over bestellingen.

Rest ons niet meer dan jullie allemaal heel erg bedanken voor het vertrouwen en tot ziens in de zaal!

Groetjes van team SALTVEN,
Yvette Jolie, Lynn Hoogland & Stefan Schellinx


Antwoorden op vragen

Wat gaan jullie doen na 28 december?

Natuurlijk gaat “de winkel” dicht en kunnen er geen nieuwe bestellingen of donaties worden geplaatst. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de venues hun geld ontvangen van donaties en bestellingen die nog geplaatst zijn. Daarna blijft de site in aangepaste vorm nog even online, voor eventuele vragen over bestellingen.

Waarom stopt SALTVEN?

Nu de samenleving verder open gaat en er meer mogelijk is dan vorig jaar, merken wij dat iedereen hun favoriete plek natuurlijk het liefste steunt door er gewoon te zijn! Dat merken we ook in het afnemen van het aantal donaties, en dat is uiteindelijk ook reden voor ons om ermee te stoppen.

Kan ik nog doneren?

Natuurlijk kan je nog doneren of merch aanschaffen om jouw favoriete plek te steunen!
We blijven nog online tot en met 28 december 2021.