Help

Hoe werkt het eigenlijk?

Dat is eenvoudig! Je kiest of je een donatie wilt doen met of zonder er iets voor terug. Daarna betaal je veilig met iDeal, PayPal of credit card.

Een klein bedrag van wat je betaalt gaat naar SALTVEN, voor transactiekosten en het in de lucht houden van de website. De rest gaat naar de venue van jouw keuze!

Als je er nog iets voor terug krijgt, stuurt de venue dat zo snel mogelijk met de post jouw kant op, of kan je het zelf bij ze ophalen als je daar voor hebt gekozen. En that’s it!

Is het veilig om op jullie site te betalen?

Ja! Het is zeker veilig om via onze site te betalen. Sowieso is onze site uitgerust met HTTPS (groene slotje in de adres-balk) en daarnaast verwerken wij onze betalingen niet zelf: Mollie doet dat voor de betalingen met iDeal. Verder kan je ook kiezen voor het systeem van PayPal.

Hoe zit het met verzending?

Als je een donatie hebt gedaan waar de door jou gekozen begunstigde iets tegenover heeft gezet, zullen zij dat zo snel mogelijk naar jou opsturen! Dat doen zij via PostNL.

De venues verzenden zoveel als ze kunnen in één keer, dus soms zal je geluk hebben en zal je snel een pakketje ontvangen. Andere keren, bijvoorbeeld in het weekend, zal het wat langer duren.

Met het Track & Trace systeem van PostNL kan je echter altijd in de gaten houden waar je pakketje blijft!

Kan ik iets ruilen?

Alles wat op onze website wordt aangeboden is ter beschikking gesteld door de begunstigden, om donaties voor te ontvangen. Natuurlijk kan het wel eens gebeuren dat je ergens niet helemaal tevreden over bent of het verkeerde hebt ontvangen, in dat geval vragen wij je contact met ons op te nemen om samen tot een passende oplossing te komen!

Ik ben niet tevreden, wat nu?

Dat is echt heel erg jammer om te horen! Natuurlijk hopen we dat we wat voor je kunnen doen. Kijk hieronder voor ons adres en een contactformulier.

Contactgegevens

Stichting Save Alternative Venues, kortweg SALTVEN, is geregistreerd op het adres:

Van Sijpesteijnkade 87
3521 AH, Utrecht
Nederland

Stichting Save Alternative Venues is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder KVK 78116392, RSIN 861268519 en BTW NL861268519B01.

Je kan ons bereiken per e-mail via het onderstaande contactformulier.